Saya fahamkan yang awak just nak ubah apa yang dah ada kan? So awak dah ada navigation kotak tu, just nak masukkan lambang Instagram kan? Kalau salah tolong bgtau ya. Caranya macam ni :

1.Pergi ke Dashboard > Template > Edit HTML
2. Kemudian cari code <head>
3. Paste code ni di bawah code <head> tadi

<link rel="stylesheet" href="//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.min.css" />
4. Lepas tu yang awak nak ubah tu, contohnya macam "About Me" tapi nak gantikan dengan logo instagram,  buat macam ni.
5. Gantikan perkataan tu dengan code ini

<span class="fa fa-instagram"></span>

contoh kalau code dia macam ni

<a class="example" href=" LINK AWAK"> About me </a>

So awak letak macam ni

<a class="example" href=" LINK AWAK"> <span class="fa fa-instagram"></span> </a>

Harap awak faham. Kalau saya tak faham sebenarnya, awak boleh bagi link blog and tunjukkan dgn lebih detail. Thank you for asking :)

Labels: